Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Ο χωρισμος και το αδυτο της ψυχης μας.

Οταν ερχεται η ωρα του χωρισμου, ξαφνικα ολοι θυμομαστε το αδυτο της ψυχη μας που ποτε δεν καταλαβε...Ποιος ομως θα μας καταλαβει αμα δεν του πουμε για το αδυτο? Και αφου ειναι τοσο συμαντικο γιατι δεν το αναφερουμε καθολου κατα τη διαρκεια της σχεσης? Παιζει τελικα τοση πολυ σημασια, το γεγονος να κατανοει καποιος την ψυχη μας η εχουμε αναγκη το μυστηριο, και γι'αυτο δεν μιλαμε?
 Γνωμη μου ειναι, οτι το σημαντικοτετο ειναι μετα το χωρισμο να μπορουμε να κοιταξουμε μπροστα και να κανουμε βηματα που θα μας οδηγησουν σε κατι καλυτερο. Ναι ξερω, θα μας χτυπισουν την πορτα, ο θυμος, η μοναξια, η θλιψη, ο φοβος για αυτα που θα μας ερθουν,το συναισθηματικο κενο ακομα και η καταθλιψη. Το ολοκληρο θα γινει παλι μισο. Συγουρα ολα αυτα με τον καιρο θα περασουν,για καποιους ο χρονος αναρρωσεις θα ειναι λιγος και για αλλους περισοτερος. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να εκμεταλλευτουμε αυτον τον χρονο ψαχνοντας να βρουμε τα λαθη μας σε αυτην την σχεση και να τα αφομοιωσουμε ωστε να μην τα ξανακανουμε και στην επομενη σχεση μας!

5 σχόλια:

  1. kalispera! osou zoume ma8enoume...kai prota ap ola apo ta la8i mas...

    euxomai kalo weekend kai...na anafero pos to avatar ton epica me efere edo :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. xaxa sovara? nai exw kollima m epica! oso gia auto pou les nai oso zoume mathenoume ennoeite! kai n se euxaristw gia to sxoleio sou...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. eee twra se paw esena mono k mono pou akous nightwish kai kurios tn thea tn Tarja!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Tarja είναι όντως θεά!!! Βέβαια οι Nightwish συνεχίζουν να είναι ίσως το πιο αγαπημένο μου συγκρότημα!! Όσο για τους Epica φαντάζομαι ξέρεις πως κυκλοφορούν νέο album στις 9 Μαρτίου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. και εμενα ρε σι! ναιιιιιι το ξερω, πως και πως το περιμενω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή