Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Σεξ, θυματα των ποθων?

Ειμαστε θυματα των ποθων μας. Οι γυναικες βαφουν τα ματια τους για να δειχνουν πιο μεγαλα (ωστε να προκαλουν προστετευτικα συναισθηματα στα αρσενικα) και καλυπτουν τισ ατελειες τους. Κανουν αποτριχωση (για να μιμηθουν το απαλο ατριχο δερμα ενως μωρου, ωστε να προκαλουν προστετευτικοτητα και συμπαθεια του αρσενικου). Περιποιουνται τα μαλλια τους και βαφουν τα χειλια τους ( για να δειχνουν γονιμες και γεματες υγεια).
 Διαλεγουν προσεκτικα τα ρουχα τους για να τονισουν τα "θηλυκα" χαρακτηριστικα τους. Φορανε αρωματα γεματα ορμονες για να προσελκυσουν το αντιθετο φυλο. Το ιδιο και οι αντρες.
 Γυμναζονται ( για να αποκτησουν ογκο και να φαινονται δυνατοι και ικανοι να υπερασπιστουν το θηλυκο). Περιποιουνται τα μαλλια τους ωστε και αυτοι να φαινονται γεματοι υγεια. Τελικα παρολο που οι τεχνικες, η μοδα και το στυλ του "φλερτ" αλαζει, εμεις μενουμε ιδιοι με τους ανθρωπους των σπηλαιων. Στοχος του θηλυκου ειναι βρει ενα αρσενικο υγειες που θα προσφερει φροντιδα και προστασια στους απογονους της, ομοιως και το αρσενικο. Αφου στην πραγματικοτητα εχουν στηθει ολοκληρες βιομηχανιες που θησαυριζουν για να βρουμε το  "τελειο" αλλο μας μισο,τοτε λοιπον γιατι υποστηριζουμε τοσο θερμα οτι πλεον δεν ειναι στοχος της ζωης μας το Σεξ?

2 σχόλια: